Stukadoor Rotterdam | Professionele stukadoorsbedrijf

Pro Stukadoors Service

Pro Stukadoors Fotogallery

Glad pleisterwerk

Het zit allemaal in de naam. Glad pleisterwerk is de essentie van glad werk aan uw muren. Het is de nieuwste trend waarbij we uw wanden en plafonds een pittige, schilderklare afwerking geven..
Pro Stukadoors Fotogallery

Saus werk

Dit is de laatste hand aan uw pleisterwerk waarbij we uw bestaande of nieuw gestuukte wanden en plafonds opnieuw witten. Saus en wit werk wordt meestal gecoat als het gips..
Pro Stukadoors Fotogallery

Spuitwerk

Een van de meest betaalbare opties die beschikbaar zijn voor elke beschikbare ruimte of structuur, is verfspuiten. Het enige oppervlak waarop het niet kan worden aangebracht, is van hout..

Buitengevel Stucen

Pro Stukadoors Fotogallery

Stucwerk Buitenmuur

Het aanbrengen, repareren en impregneren van buitenstucwerk staat bekend als schuren. Het vereist de juiste mix van esthetische en beschermende eigenschappen omdat exterieurs..
Pro Stukadoors Fotogallery

Stucwerk repareren

Stucwerk is na verloop van tijd nogal vatbaar voor verkleuring of vervuiling. De schade kan het gevolg zijn van UV-straling (buiten) of keukendampen, stof, roet (binnen). Wij volgen..
Pro Stukadoors Fotogallery

Verf Stucwerk

Stucwerk, vooral buiten, moet in lagen worden geverfd waarbij elke laag zijn significante eigenschappen heeft. Alleen experts die hier diepgaande kennis over hebben..