Stukadoor Rotterdam | Professionele stukadoorsbedrijf

Gratis Offerte aanvragen
    Binnen 24 uur antwoord
    Bespaar tot wel 30%   
 
Bel je liever? 0684605424

  Caroline van der Marel-Keller
  Caroline van der Marel-Keller
  2023-09-20
  Vriendelijke jongens, hebben goed werk afgeleverd.
  Fried Gebuis
  Fried Gebuis
  2023-05-02
  Nette mensen goed werk afgeleverd Ben er blij mee kan ze bij iedereen aanraden.
  Tristan Singh
  Tristan Singh
  2023-04-16
  Ik heb onlangs stuc- en schilderwerk laten uitvoeren door Pro Stukadoors Rotterdam en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze de beste stukadoor zijn in Rotterdam. De kwaliteit van het werk was uitstekend en het resultaat was verbluffend. Ze hebben alles netjes en professioneel afgeleverd en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het team was ook zeer vriendelijk en behulpzaam en communiceerde duidelijk tijdens het hele proces. Ik zou Pro Stukadoors Rotterdam zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitswerk van een betrouwbare en professionele stukadoor in Rotterdam.
  J R
  J R
  2023-04-11
  Na een aantal teleurstellingen via Werkspot op Google per toeval terecht gekomen bij Pro Stukadoors. Wat een top gasten! Zeer vriendelijk, netjes in communicatie en konden snel het werk opmeten. Daarnaast eerlijk geprijsd en komen afspraken na. De klus (ca 110 m2) was geen gemakkelijke aangezien er in de hoogte (ca 4-5m) gewerkt moest worden in een vide, inclusief muren en plafond. Alles netjes afgeplakt, strak gestuct en afgewerkt met sauswerk. Ik zal voor toekomstig werk ze wederom contacten en kan Pro Stukadoors met zekerheid aanbevelen! Zoek niet verder!
  S aching
  S aching
  2022-11-27
  Zeer tevreden met het werk dat geleverd is door de heren van Pro stukadoors Rotterdam! Gehele huis van 100M2 is door hun in 2 weken gestuct en volledig geschilderd van muren, plafond ,deuren en kozijnen naar zeer tevredenheid netjes en vakkundig gedaan door ze! Ik zou zeggen ga zo door en maak nog meer klanten zo blij als ik ben met het resultaat!
  Yatele Keits
  Yatele Keits
  2022-10-29
  Mannen van pro stukadoor hebben keurig werk geleverd, stucwerk ziet er goed uit en wij zijn tevreden
  Jan Koller
  Jan Koller
  2022-10-18
  Wij hebben ons huis laten stuken door pro stukadoors Rotterdam, en zijn daar heel tevreden over. Ze werken netjes en zijn zeer vakkundig op hun gebied. Een echte aanrader 👍🏼
  Iris Frings
  Iris Frings
  2022-10-06
  Twee aardige gozers die hard werken. Eerst alles gestuct en vervolgens geverfd. Niets op aan te merken en zeker een aanrader! Communiceren goed met de klant en overleggen waar nodig.
  MrPyr00
  MrPyr00
  2022-09-15
  Erg vriendelijke jongens die graag meedenken !!