Pro Stukadoors

Renovlies aanbrengen door Pro Stukadoors in Rotterdam

Alles wat je moet weten over Renovlies

Introductie

Renovlies is een populaire optie geworden voor het afwerken van muren in woningen en bedrijfspanden. Bij Pro Stukadoors, onze specialisten in stukadoorswerk in Rotterdam, zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardig renovlies om duurzame en esthetisch aantrekkelijke resultaten te garanderen.

Wat is Renovlies?

Renovlies, ook wel renovatievlies genoemd, is een modern alternatief voor traditioneel behang. Het bestaat uit een stevig en vezelrijk materiaal dat op de muren wordt aangebracht om een strakke en naadloze afwerking te creëren. Renovlies wordt vaak gebruikt om kleine oneffenheden in de muur te verbergen en een glad oppervlak te creëren voor verdere afwerking.

Voordelen van Renovlies

1. Duurzaamheid
Een van de belangrijkste voordelen van renovlies is de duurzaamheid. Het materiaal is sterk en scheurbestendig, waardoor het bestand is tegen dagelijkse slijtage en beschadigingen. Dit zorgt voor een langdurige en onderhoudsvriendelijke afwerking van de muren.

2. Naadloze Afwerking
Renovlies wordt aangebracht in banen op de muur en vervolgens gladgestreken, wat resulteert in een naadloze afwerking zonder zichtbare naden. Dit geeft een strak en uniform uiterlijk aan de muren, waardoor ze er professioneel en modern uitzien.

3. Overschilderbaarheid
Een ander voordeel van renovlies is dat het overschilderbaar is. Hierdoor heb je de vrijheid om de muren in elke gewenste kleur te schilderen, waardoor je eindeloze ontwerpmogelijkheden hebt om je interieur aan te passen aan je persoonlijke stijl.

Onze Aanpak
Bij Pro Stukadoors hanteren we een zorgvuldige aanpak bij het aanbrengen van renovlies. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een grondige voorbereiding van de muren, het nauwkeurig aanbrengen van het renovlies en een vlekkeloze afwerking voor een resultaat van topkwaliteit.

Renovlies aanbrengen door Pro Stukadoors in Rotterdam

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de kosten van renovlies?
De kosten voor het aanbrengen van renovlies kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van het project, de staat van de muren en het gewenste eindresultaat. We raden aan om contact op te nemen met Pro Stukadoors voor een nauwkeurige prijsopgave op maat.

Hoe lang duurt het aanbrengen van renovlies?
De duur van het aanbrengen van renovlies hangt af van de omvang van het project en de conditie van de muren. Over het algemeen kan het aanbrengen van renovlies op een standaardmuur binnen enkele uren tot een dag worden voltooid.

Is renovlies geschikt voor alle soorten muren?
Ja, renovlies kan worden aangebracht op verschillende soorten muren, waaronder gipsplaat, beton, baksteen en pleisterwerk. Het biedt een veelzijdige oplossing voor het afwerken van diverse oppervlakken.

Hoe kan ik de duurzaamheid van renovlies maximaliseren?
Om de duurzaamheid van renovlies te maximaliseren, is het belangrijk om de muren regelmatig te onderhouden en te reinigen. Vermijd ook het gebruik van scherpe voorwerpen die krassen kunnen veroorzaken en zorg ervoor dat de muren niet blootgesteld worden aan overmatig vocht.

Kan renovlies worden verwijderd als ik van gedachten verander?
Ja, renovlies kan relatief eenvoudig worden verwijderd als je van gedachten verandert of als je de muren wilt renoveren. Het verwijderen van renovlies laat doorgaans geen beschadigingen achter op de onderliggende muur.

Wat zijn de voordelen van renovlies ten opzichte van traditioneel behang?
Renovlies biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditioneel behang, waaronder een naadloze afwerking, duurzaamheid, overschilderbaarheid en een moderne uitstraling. Het is ook bestand tegen scheuren en slijtage, waardoor het een populaire keuze is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Job HoogendoornJob Hoogendoorn
16:53 23 May 24
Pro Stukadoors Rotterdam heeft bij ons fantastisch werk afgeleverd. Ze leveren de hoogste kwaliteit stucwerk en zijn zeer betaalbaar. Als u op zoek bent naar een betrouwbare stukadoor in Rotterdam, dan is Pro Stukadoors de beste keuze#StukadoorRotterdam #HoogsteKwaliteitWerk #BetaalbareStukadoor
Werner van der VliesWerner van der Vlies
16:16 23 May 24
Pro Stucadoors doen waar hun naam voor staat: professioneel werk leveren.Ze komen afspraken na, prijs is goed en het belangrijkste: het werk wat ze leveren is top!
John WernerJohn Werner
16:19 12 May 24
Prima werk geleverd zowel in ons oude huis als in ons nieuwe.
Frank KootFrank Koot
15:15 10 May 24
Er komt geen andere Stucadoor dan deze jongensWat een vakwerk hebben ze afgeleverdBedankt en volgende keer bel ik je weer 👍😎👊
Arooj SheikhArooj Sheikh
11:25 10 May 24
Wij zijn heel fijn geholpen, echte professionals. Zeker een aanrader!
JoeyJoey
10:57 10 May 24
Denken goed mee. Stucen netjes. Heel erg blij met ze. Heb al 2 keer wat laten stucen met hulp van Pro Stukadoors
Danny PDanny P
10:56 10 May 24
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze echt top stukadoors zijn. Hun werk was gewoonweg geweldig, met een resultaat waar je van achterover slaat. Ze hebben alles super netjes en professioneel afgewerkt, en ik ben echt mega blij met hoe het allemaal is geworden!
Aron UtbergAron Utberg
10:38 09 May 24
Nette jongens leveren goed werk stucwerk schilderwerk en timmerwerk alles na het werk schoon achtergelaten en zijn meedenkend 👍
Miguel AdopaiMiguel Adopai
17:52 23 Oct 23
Wij zijn zeer blij met het resultaat. Zeer professioneel.
Tristan SinghTristan Singh
18:46 16 Apr 23
Ik heb onlangs stuc- en schilderwerk laten uitvoeren door Pro Stukadoors Rotterdam en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze de beste stukadoor zijn in Rotterdam. De kwaliteit van het werk was uitstekend en het resultaat was verbluffend. Ze hebben alles netjes en professioneel afgeleverd en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het team was ook zeer vriendelijk en behulpzaam en communiceerde duidelijk tijdens het hele proces. Ik zou Pro Stukadoors Rotterdam zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitswerk van een betrouwbare en professionele stukadoor in Rotterdam.
Kees MeulmanKees Meulman
19:18 30 Jul 22
Ze hebben voor mijn 260 m2 buitengevel gestukadoord. Dit hebben ze heel goed gedaan, aardige jongens die je kunt vertrouwen.
Simran HandalSimran Handal
20:09 24 Jul 22
Pro Stukadoors Rotterdam is een zeer professioneel en kundig bedrijf dat uitstekend werk heeft geleverd bij ons thuis. Ze hebben voornamelijk een aantal muren gestuukt. In een korte tijd hebben zij veel gedaan door hard door te werken. Een positieve en vriendelijke houding droeg bij aan een plezierig klimaat. Zeer fijn, zeker in een stressvolle tijd tijdens de verhuizing.Naast onze wensen hebben zij nog meer voor ons gedaan aan onverwacht stuukwerk toen we bezig waren met klussen in het huis. Dit geheel op hun eigen initiatief, uiteraard in overleg met ons. Voor hun een kleine moeite, voor ons een groot plezier! Deze inzet word zeer gewaardeerd!Goede afspraken, duidelijke communicatie, goede adviezen en tot slot professioneel vakmanschap hebben geleid tot een mooi eindresultaat. Zeker een aanrader. Bedankt heren!
Tom OorschotTom Oorschot
07:36 14 Jul 22
Pro Stukadoors Rotterdam hebben bij mij thuis de woonkamer, keuken, trappengat en gang gestuukt. Niets dan lof. Werken heel hard door, zijn echt buitengewoon snel, zijn professioneel, werken zeer secuur en dat tegen een goede prijs.Kun je rustig mee in zee gaan!
rebaz abdullahrebaz abdullah
14:50 08 Jun 22
Vandaag zijn de stukadoors van Pro bij mij langs geweest om mijn muren te stukken.Vanaf eerste moment hele goede contact opgebouwd met ze omdat ze zo klantvriendelijk, profesioneel en duidelijk waren.
Dennis De KorteDennis De Korte
08:54 22 Aug 21
*English below*We hebben contact opgenomen met Pro Stukadoors om onze gang op de begane grond, de trap, de gang op de eerste verdieping en onze wasruimte te stucen. Ze reageren heel snel voor een afspraak, op elke vraag die je stelt en alles wat je afspreekt is duidelijk en dat is met hun vriendelijke karakter samen veel waard. Het werk dat ze hebben gedaan is geweldig, zeer goede kwaliteit, ze maken veel rommel tijdens het werk 😉 maar als ze klaar zijn is alles schoon! echt fantastisch!Geweldig werk mannen, we zullen ze zeker weer bellen voor onze volgende klus! Goed gedaan!-------------------We contacted Pro Plasterers to plaster our ground floor hallway, stairs, first floor hallway and our laundry room. They respond very quickly for an appointment, to every question you ask and everything you agree is clear and that is worth a lot with their friendly nature. The work they have done is great, very good quality, they make a lot of mess during the work 😉 but when they are done everything is clean! really fantastic!Great job guys and we will definitely call you again for our next job! Thank you!
js_loader

Gratis Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

  Onze diensten

   Pro Stukadoors biedt de volgende diensten aan voor pleisterwerk en raapwerk:

  • Pleisterwerk aan het plafond

  • Muren bepleisteren

  • Pleisterwerk buiten

  • Pleisterwerk aan buitengevel