Pro Stukadoors

Pleisterwerk en raapwerk

Pleisterwerk en raapwerk | Alles wat je moet weten

Wie wil er nou niet geld besparen?

Bent u op zoek naar een vakman voor pleisterwerk en raapwerk? Zoek dan niet verder. Bij Pro Stukadoorsbedrijf bent u aan het juiste adres. Heeft u plannen om te verbouwen en wilt u de muren voorzien van nieuw stucwerk om de ruimte weer nieuw leven in te blazen? Onze ervaren stukadoors zorgen voor een grondige voorbehandeling van uw muren. Zo kan het stucwerk goed hechten en gaat het jarenlang mee! Voordat we het stucwerk aanbrengen, heeft u de keuze uit verschillende soorten. We adviseren u graag over het juiste pleisterwerk dat past bij uw levensstijl. Welke variant u ook kiest; u kunt altijd rekenen op een prachtig eindresultaat.

Wat is pleisterwerk en raapwerk?

Misschien vraagt u zich af; ‘wat houdt pleisterwerk en raapwerk in?’. We leggen het graag uit! Als we het hebben over stucwerk, horen we vaak de termen raapwerk en pleisterwerk. Maar wat houden ze precies in en wat is het verschil tussen de twee? Laten we beginnen met raapwerk. Heeft u last van scheve of ernstig beschadigde muren of plafonds? Dan kan dit worden hersteld met raapwerk!

Met raapwerk kunt u ruwe muren en plafonds vlak en waterpas maken door er een dikke laag gipsmortel of specie op aan te brengen. Het is eigenlijk niet meer dan een extra dikke laag pleister. Voor het mooiste resultaat moet dit nog wel worden afgewerkt.

Heeft u echter kleine beschadigingen aan de muren of het plafond, of wilt u ze mooi glad maken? Dat kan met pleisterwerk. Hiervoor wordt een dunne laag stucwerk gebruikt, bestaande uit gipsmortel. U kunt glad pleisterwerk gebruiken als afwerking voor muren en plafonds, maar ook als onderlaag voor bijvoorbeeld behang, sierpleister of een verflaag. Ook kunnen wij uw gevel bepleisteren.

 

stucwerk

Populaire Pleisterwerk en Raapwerk Soorten

Laat ons u uitgebreid informeren over de meest gangbare soorten pleisterwerk en raapwerk. Allereerst bieden wij ‘standaard stucwerk’ aan, ook bekend als glad pleisterwerk. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw muren mooi egaal zijn. We voeren het stucwerk op twee manieren uit: glad pleisterwerk dat geschikt is om behang op aan te brengen of overschilderbaar is. Uw muren en plafond worden perfect glad gestuct, zonder de kleinste oneffenheid. Glad pleisterwerk is tegenwoordig enorm populair als afwerkingsmethode voor een stijlvol en strak plafond. Deze afwerking past in elk interieur en zorgt voor een nog indrukwekkendere uitstraling van de ruimte! Beschouw het als de ideale basis voor verdere inrichtingsopties.

 

Schuurwerk: Perfect voor een Stijlvol Interieur!

Schuurwerk, een tijdloos pleisterwerk met een elegante uitstraling dat in elke woonstijl past! Het kenmerkt zich door subtiele, zichtbare textuur, vaak ‘vlammen’ genoemd, die een warme en luxe sfeer creëert zonder verdere verfbehandeling. Echter, in huishoudens met rokers of kinderen kan het kwetsbaar zijn. Bij Pro Stukadoors bent u verzekerd van topkwaliteit en garantie op al ons werk.

Raapwerk: de beste keuze?

Kiest u voor de duurzaamheid van raapwerk in uw woning? Dat is zeker mogelijk! Bij Pro Stukadoors staan we voor u klaar. Raapwerk houdt in dat wanden vaak dikker gestuct worden op de kale steen, tot wel 4 á 5 centimeter. Het wordt meestal gebruikt om ruwe oppervlakken (gemetselde) wanden en plafonds met een dikke laag gipsmortel vlak en strak te maken, of om de juiste afmetingen te bereiken, bijvoorbeeld in badkamers of keukens om wanden recht en waterpas te maken voor tegelwerk! Het resultaat is altijd nauwkeurig en perfect. Raapwerk is ook ideaal om scheve muren of plafonds recht te trekken; dit wordt ook wel ‘uitrapen’ genoemd.

Raapwerk: de beste keuze?

Kiest u voor de duurzaamheid van raapwerk in uw woning? Dat is zeker mogelijk! Bij Pro Stukadoors staan we voor u klaar. Raapwerk houdt in dat wanden vaak dikker gestuct worden op de kale steen, tot wel 4 á 5 centimeter. Het wordt meestal gebruikt om ruwe oppervlakken (gemetselde) wanden en plafonds met een dikke laag gipsmortel vlak en strak te maken, of om de juiste afmetingen te bereiken, bijvoorbeeld in badkamers of keukens om wanden recht en waterpas te maken voor tegelwerk! Het resultaat is altijd nauwkeurig en perfect. Raapwerk is ook ideaal om scheve muren of plafonds recht te trekken; dit wordt ook wel ‘uitrapen’ genoemd.

Hedy BouwerHedy Bouwer
18:29 09 Jun 24
Goed werk geleverd. Plafond, muren gestuct en gesausd, de vloer geëgaliseerd en PVC vloer gelegd. Ik ben er erg blij mee. Mannen jullie hebben hard gewerkt. Dank jullie wel.
Piet JoziassenPiet Joziassen
18:11 09 Jun 24
Netjes stucwerk
Jan BouwerJan Bouwer
12:40 08 Jun 24
Plafond en muren gestucked en gesausd.Koof geplaatst om verwarmingspijpenNetjes afgewerkt
Celia HoogendijkCelia Hoogendijk
12:45 05 Jun 24
Pro Stukadoors leveren snel werk, fijne hardwerkende mannen!
Job HoogendoornJob Hoogendoorn
16:53 23 May 24
Pro Stukadoors Rotterdam heeft bij ons fantastisch werk afgeleverd. Ze leveren de hoogste kwaliteit stucwerk en zijn zeer betaalbaar. Als u op zoek bent naar een betrouwbare stukadoor in Rotterdam, dan is Pro Stukadoors de beste keuze#StukadoorRotterdam #HoogsteKwaliteitWerk #BetaalbareStukadoor
Werner van der VliesWerner van der Vlies
16:16 23 May 24
Pro Stucadoors doen waar hun naam voor staat: professioneel werk leveren.Ze komen afspraken na, prijs is goed en het belangrijkste: het werk wat ze leveren is top!
RaoulRaoul
16:19 17 May 24
Dit zijn echt VAKLUIHebben onze woonkamer en keuken weer helemaal strak gestuctGlad is niet glad genoeg bij de herenEnorm blij met het resultaatHarde werkers ook
John WernerJohn Werner
16:19 12 May 24
Prima werk geleverd zowel in ons oude huis als in ons nieuwe.
Frank KootFrank Koot
15:15 10 May 24
Er komt geen andere Stucadoor dan deze jongensWat een vakwerk hebben ze afgeleverdBedankt en volgende keer bel ik je weer 👍😎👊
Arooj SheikhArooj Sheikh
11:25 10 May 24
Wij zijn heel fijn geholpen, echte professionals. Zeker een aanrader!
JoeyJoey
10:57 10 May 24
Denken goed mee. Stucen netjes. Heel erg blij met ze. Heb al 2 keer wat laten stucen met hulp van Pro Stukadoors
Danny PDanny P
10:56 10 May 24
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze echt top stukadoors zijn. Hun werk was gewoonweg geweldig, met een resultaat waar je van achterover slaat. Ze hebben alles super netjes en professioneel afgewerkt, en ik ben echt mega blij met hoe het allemaal is geworden!
Aron UtbergAron Utberg
10:38 09 May 24
Nette jongens leveren goed werk stucwerk schilderwerk en timmerwerk alles na het werk schoon achtergelaten en zijn meedenkend 👍
Miguel AdopaiMiguel Adopai
17:52 23 Oct 23
Wij zijn zeer blij met het resultaat. Zeer professioneel.
Tristan SinghTristan Singh
18:46 16 Apr 23
Ik heb onlangs stuc- en schilderwerk laten uitvoeren door Pro Stukadoors Rotterdam en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze de beste stukadoor zijn in Rotterdam. De kwaliteit van het werk was uitstekend en het resultaat was verbluffend. Ze hebben alles netjes en professioneel afgeleverd en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het team was ook zeer vriendelijk en behulpzaam en communiceerde duidelijk tijdens het hele proces. Ik zou Pro Stukadoors Rotterdam zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitswerk van een betrouwbare en professionele stukadoor in Rotterdam.
Kees MeulmanKees Meulman
19:18 30 Jul 22
Ze hebben voor mijn 260 m2 buitengevel gestukadoord. Dit hebben ze heel goed gedaan, aardige jongens die je kunt vertrouwen.
Simran HandalSimran Handal
20:09 24 Jul 22
Pro Stukadoors Rotterdam is een zeer professioneel en kundig bedrijf dat uitstekend werk heeft geleverd bij ons thuis. Ze hebben voornamelijk een aantal muren gestuukt. In een korte tijd hebben zij veel gedaan door hard door te werken. Een positieve en vriendelijke houding droeg bij aan een plezierig klimaat. Zeer fijn, zeker in een stressvolle tijd tijdens de verhuizing.Naast onze wensen hebben zij nog meer voor ons gedaan aan onverwacht stuukwerk toen we bezig waren met klussen in het huis. Dit geheel op hun eigen initiatief, uiteraard in overleg met ons. Voor hun een kleine moeite, voor ons een groot plezier! Deze inzet word zeer gewaardeerd!Goede afspraken, duidelijke communicatie, goede adviezen en tot slot professioneel vakmanschap hebben geleid tot een mooi eindresultaat. Zeker een aanrader. Bedankt heren!
Tom OorschotTom Oorschot
07:36 14 Jul 22
Pro Stukadoors Rotterdam hebben bij mij thuis de woonkamer, keuken, trappengat en gang gestuukt. Niets dan lof. Werken heel hard door, zijn echt buitengewoon snel, zijn professioneel, werken zeer secuur en dat tegen een goede prijs.Kun je rustig mee in zee gaan!
rebaz abdullahrebaz abdullah
14:50 08 Jun 22
Vandaag zijn de stukadoors van Pro bij mij langs geweest om mijn muren te stukken.Vanaf eerste moment hele goede contact opgebouwd met ze omdat ze zo klantvriendelijk, profesioneel en duidelijk waren.
Dennis De KorteDennis De Korte
08:54 22 Aug 21
*English below*We hebben contact opgenomen met Pro Stukadoors om onze gang op de begane grond, de trap, de gang op de eerste verdieping en onze wasruimte te stucen. Ze reageren heel snel voor een afspraak, op elke vraag die je stelt en alles wat je afspreekt is duidelijk en dat is met hun vriendelijke karakter samen veel waard. Het werk dat ze hebben gedaan is geweldig, zeer goede kwaliteit, ze maken veel rommel tijdens het werk 😉 maar als ze klaar zijn is alles schoon! echt fantastisch!Geweldig werk mannen, we zullen ze zeker weer bellen voor onze volgende klus! Goed gedaan!-------------------We contacted Pro Plasterers to plaster our ground floor hallway, stairs, first floor hallway and our laundry room. They respond very quickly for an appointment, to every question you ask and everything you agree is clear and that is worth a lot with their friendly nature. The work they have done is great, very good quality, they make a lot of mess during the work 😉 but when they are done everything is clean! really fantastic!Great job guys and we will definitely call you again for our next job! Thank you!
js_loader

Gratis Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

  Onze diensten

   Pro Stukadoors biedt de volgende diensten aan voor pleisterwerk en raapwerk:

  • Pleisterwerk aan het plafond

  • Muren bepleisteren

  • Pleisterwerk buiten

  • Pleisterwerk aan buitengevel