Pro Stukadoors

Wat is Buitenstucwerk?

Buitenstucwerk, ook wel gevelstucwerk genoemd, is een afwerklaag die op de buitenmuren van een gebouw wordt aangebracht. Het dient verschillende doelen, waaronder het beschermen van de gevel tegen weersinvloeden, het verbeteren van de isolatie en het esthetisch verfraaien van het gebouw. Het kan worden aangebracht op diverse ondergronden, zoals baksteen, beton, en gipsplaat.

Materialen voor Buiten Stucwerk

In tegenstelling tot binnen stucwerk, wordt voor buiten stucwerk meestal gebruik gemaakt van cementgebonden mortel in plaats van gips. Dit type stucwerk is waterafstotend en bestand tegen vorst, waardoor het zeer geschikt is voor buitentoepassingen.

Kosten van Buiten Stucwerk

De kosten van buiten stucwerk variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type afwerking en of er gevelisolatie wordt toegepast. Over het algemeen liggen de kosten tussen de 60,- en 120,- euro per vierkante meter.

buiten stcuen,gevel pleister

Verschillende Afwerkings mogelijkheden

         Buiten stucwerk biedt een breed scala aan afwerkingsmogelijkheden, waaronder:

  • Buiten Stucwerk zonder Gevelisolatie: Dit is de meest voorkomende vorm van buiten stucwerk, waarbij gebruik wordt gemaakt van kalkcement gebonden stucmortel.
  • Buiten Stucwerk met Gevelisolatie: Als u uw woning energiezuiniger wilt maken, kunt u ervoor kiezen om de gevel vooraf te laten isoleren met tempex isolatieplaten.
  • Pleisterwerk: Een dunne laag stucwerk die zorgt voor een strakke en egale afwerking van de gevel.
  • Sierpleister: Stucwerk met een korrelige structuur, beschikbaar in verschillende korrelgroottes.
  • Betonlook Stucwerk: Geeft de gevel een moderne uitstraling en kan zowel glad als met structuur worden aangebracht.

Dit zeggen klanten over ons

Job HoogendoornJob Hoogendoorn
16:53 23 May 24
Pro Stukadoors Rotterdam heeft bij ons fantastisch werk afgeleverd. Ze leveren de hoogste kwaliteit stucwerk en zijn zeer betaalbaar. Als u op zoek bent naar een betrouwbare stukadoor in Rotterdam, dan is Pro Stukadoors de beste keuze#StukadoorRotterdam #HoogsteKwaliteitWerk #BetaalbareStukadoor
Werner van der VliesWerner van der Vlies
16:16 23 May 24
Pro Stucadoors doen waar hun naam voor staat: professioneel werk leveren.Ze komen afspraken na, prijs is goed en het belangrijkste: het werk wat ze leveren is top!
John WernerJohn Werner
16:19 12 May 24
Prima werk geleverd zowel in ons oude huis als in ons nieuwe.
Frank KootFrank Koot
15:15 10 May 24
Er komt geen andere Stucadoor dan deze jongensWat een vakwerk hebben ze afgeleverdBedankt en volgende keer bel ik je weer 👍😎👊
Arooj SheikhArooj Sheikh
11:25 10 May 24
Wij zijn heel fijn geholpen, echte professionals. Zeker een aanrader!
JoeyJoey
10:57 10 May 24
Denken goed mee. Stucen netjes. Heel erg blij met ze. Heb al 2 keer wat laten stucen met hulp van Pro Stukadoors
Danny PDanny P
10:56 10 May 24
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze echt top stukadoors zijn. Hun werk was gewoonweg geweldig, met een resultaat waar je van achterover slaat. Ze hebben alles super netjes en professioneel afgewerkt, en ik ben echt mega blij met hoe het allemaal is geworden!
Aron UtbergAron Utberg
10:38 09 May 24
Nette jongens leveren goed werk stucwerk schilderwerk en timmerwerk alles na het werk schoon achtergelaten en zijn meedenkend 👍
Miguel AdopaiMiguel Adopai
17:52 23 Oct 23
Wij zijn zeer blij met het resultaat. Zeer professioneel.
Tristan SinghTristan Singh
18:46 16 Apr 23
Ik heb onlangs stuc- en schilderwerk laten uitvoeren door Pro Stukadoors Rotterdam en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze de beste stukadoor zijn in Rotterdam. De kwaliteit van het werk was uitstekend en het resultaat was verbluffend. Ze hebben alles netjes en professioneel afgeleverd en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het team was ook zeer vriendelijk en behulpzaam en communiceerde duidelijk tijdens het hele proces. Ik zou Pro Stukadoors Rotterdam zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitswerk van een betrouwbare en professionele stukadoor in Rotterdam.
Kees MeulmanKees Meulman
19:18 30 Jul 22
Ze hebben voor mijn 260 m2 buitengevel gestukadoord. Dit hebben ze heel goed gedaan, aardige jongens die je kunt vertrouwen.
Simran HandalSimran Handal
20:09 24 Jul 22
Pro Stukadoors Rotterdam is een zeer professioneel en kundig bedrijf dat uitstekend werk heeft geleverd bij ons thuis. Ze hebben voornamelijk een aantal muren gestuukt. In een korte tijd hebben zij veel gedaan door hard door te werken. Een positieve en vriendelijke houding droeg bij aan een plezierig klimaat. Zeer fijn, zeker in een stressvolle tijd tijdens de verhuizing.Naast onze wensen hebben zij nog meer voor ons gedaan aan onverwacht stuukwerk toen we bezig waren met klussen in het huis. Dit geheel op hun eigen initiatief, uiteraard in overleg met ons. Voor hun een kleine moeite, voor ons een groot plezier! Deze inzet word zeer gewaardeerd!Goede afspraken, duidelijke communicatie, goede adviezen en tot slot professioneel vakmanschap hebben geleid tot een mooi eindresultaat. Zeker een aanrader. Bedankt heren!
Tom OorschotTom Oorschot
07:36 14 Jul 22
Pro Stukadoors Rotterdam hebben bij mij thuis de woonkamer, keuken, trappengat en gang gestuukt. Niets dan lof. Werken heel hard door, zijn echt buitengewoon snel, zijn professioneel, werken zeer secuur en dat tegen een goede prijs.Kun je rustig mee in zee gaan!
rebaz abdullahrebaz abdullah
14:50 08 Jun 22
Vandaag zijn de stukadoors van Pro bij mij langs geweest om mijn muren te stukken.Vanaf eerste moment hele goede contact opgebouwd met ze omdat ze zo klantvriendelijk, profesioneel en duidelijk waren.
Dennis De KorteDennis De Korte
08:54 22 Aug 21
*English below*We hebben contact opgenomen met Pro Stukadoors om onze gang op de begane grond, de trap, de gang op de eerste verdieping en onze wasruimte te stucen. Ze reageren heel snel voor een afspraak, op elke vraag die je stelt en alles wat je afspreekt is duidelijk en dat is met hun vriendelijke karakter samen veel waard. Het werk dat ze hebben gedaan is geweldig, zeer goede kwaliteit, ze maken veel rommel tijdens het werk 😉 maar als ze klaar zijn is alles schoon! echt fantastisch!Geweldig werk mannen, we zullen ze zeker weer bellen voor onze volgende klus! Goed gedaan!-------------------We contacted Pro Plasterers to plaster our ground floor hallway, stairs, first floor hallway and our laundry room. They respond very quickly for an appointment, to every question you ask and everything you agree is clear and that is worth a lot with their friendly nature. The work they have done is great, very good quality, they make a lot of mess during the work 😉 but when they are done everything is clean! really fantastic!Great job guys and we will definitely call you again for our next job! Thank you!
js_loader
Stukadoorsbedrijf in Breda
Before
After

Conclusie

Buiten stucwerk is een uitstekende manier om de gevel van uw woning te beschermen en te verfraaien. Met een breed scala aan afwerkingsmogelijkheden en materialen, kunt u uw gevel volledig aanpassen aan uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Als u op zoek bent naar professioneel stucwerk voor uw buitengevel, kunt u vertrouwen op de expertise en vakmanschap van Pro Stukadoors.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Veelgestelde Vragen

1. Is buitenstucwerk geschikt voor alle soorten woningen?
Ja, buitenstucwerk kan worden toegepast op verschillende soorten woningen, van traditionele huizen tot moderne gebouwen.

2. Hoe lang gaat buitenstucwerk mee?
Met goed onderhoud kan buitenstucwerk tientallen jaren meegaan voordat het moet worden vervangen of opnieuw moet worden aangebracht.

3. Hoe kan ik mijn buitenstucwerk schoonmaken?
Buitenstucwerk kan worden gereinigd met water en een mild schoonmaakmiddel. Vermijd agressieve reinigingsmiddelen en harde borstels om beschadiging te voorkomen.

4. Is buitenstucwerk duurzaam?
Ja, buitenstucwerk is een duurzame keuze voor gevelafwerking, omdat het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en lang meegaat.

5. Kan buitenstucwerk worden gerepareerd?
Ja, kleine beschadigingen aan buitenstucwerk kunnen worden gerepareerd door een professionele stukadoor. Het is belangrijk om beschadigingen tijdig te repareren om verdere schade te voorkomen.

Of je nu op zoek bent naar bescherming, isolatie of esthetiek, buitenstucwerk kan een waardevolle toevoeging zijn aan je huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Gratis Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.