Pro Stukadoors

Airless latex spuiten| pro stukadoors

Airless latex spuiten

Bij Pro Stukadoors bieden we professioneel latex spuitwerk voor wanden en plafonds in woningen. Deze methode omvat het aanbrengen van latex met een airless-spuitmachine. Met deze geavanceerde techniek wordt de latex onder hoge druk verneveld en gelijkmatig op de ondergrond gespoten.

Pro  Stukadoors staat bekend om zijn hoogwaardige latex spuitwerk van professionele kwaliteit. Onze gespecialiseerde spuiters gebruiken geavanceerde technieken en materialen van topkwaliteit om een perfecte afwerking te verzekeren.

Waar Kan Latex Spuitwerk Worden Toegepast?

  1. Woningen: Latex spuitwerk is ideaal voor gebruik in woningen, zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten. Het kan worden toegepast op wanden en plafonds in elke kamer, van de woonkamer tot de slaapkamers en keuken.

  2. Kantoren en Bedrijfsruimten: Ook in kantoren en bedrijfsruimten biedt latex spuitwerk vele voordelen. Het zorgt voor een frisse uitstraling en verbetert de algehele esthetiek van de ruimte.

  3. Openbare Gebouwen: Latex spuitwerk wordt vaak gebruikt in openbare gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen en gemeenschapscentra vanwege de snelle applicatie en duurzame resultaten.

    Conclusie

    Laat Je Wanden en Plafonds Stralen met Latex Spuitwerk

    Met professioneel latex spuitwerk krijgen je wanden en plafonds de perfecte afwerking die ze verdienen. Kies voor deze efficiënte en hoogwaardige schildertechniek voor een strak en naadloos eindresultaat in elke ruimte van je huis of bedrijf.

airless-spuiten

WAAROM KIEZEN VOOR LATEX SPUITEN?

Naadloze afwerking: Latex spuitwerk zorgt voor een strakker en egaler resultaat in vergelijking met traditioneel verven met een roller.

Duurzaamheid: Dankzij de grotere laagdikte van gespoten latex is de verf beter bestand tegen afwas- en schrobbeurten, wat resulteert in een langdurige afwerking.

Kostenbesparing: Het spuiten van latex gaat sneller dan rollen, waardoor het over het algemeen voordeliger is.

Geschikt voor diverse oppervlakken: Latex spuitwerk is geschikt voor verschillende ondergronden, zoals schuurwerk, gipsplaten, glasweefsel, hout, beton en steen.

 Snelheid en Efficiëntie: Latex spuitwerk is een snelle en efficiënte manier om grote oppervlakken te schilderen. Het bespaart tijd en arbeid in vergelijking met handmatig schilderen met een roller of kwast.

Gelijkmatige Dekking: Door de hoge druk van de airless-spuitmachine wordt de latex gelijkmatig verdeeld over de ondergrond, wat resulteert in een egale dekking zonder strepen of vlekken.

 

Dit zeggen klanten over ons

Job HoogendoornJob Hoogendoorn
16:53 23 May 24
Pro Stukadoors Rotterdam heeft bij ons fantastisch werk afgeleverd. Ze leveren de hoogste kwaliteit stucwerk en zijn zeer betaalbaar. Als u op zoek bent naar een betrouwbare stukadoor in Rotterdam, dan is Pro Stukadoors de beste keuze#StukadoorRotterdam #HoogsteKwaliteitWerk #BetaalbareStukadoor
Werner van der VliesWerner van der Vlies
16:16 23 May 24
Pro Stucadoors doen waar hun naam voor staat: professioneel werk leveren.Ze komen afspraken na, prijs is goed en het belangrijkste: het werk wat ze leveren is top!
John WernerJohn Werner
16:19 12 May 24
Prima werk geleverd zowel in ons oude huis als in ons nieuwe.
Frank KootFrank Koot
15:15 10 May 24
Er komt geen andere Stucadoor dan deze jongensWat een vakwerk hebben ze afgeleverdBedankt en volgende keer bel ik je weer 👍😎👊
Arooj SheikhArooj Sheikh
11:25 10 May 24
Wij zijn heel fijn geholpen, echte professionals. Zeker een aanrader!
JoeyJoey
10:57 10 May 24
Denken goed mee. Stucen netjes. Heel erg blij met ze. Heb al 2 keer wat laten stucen met hulp van Pro Stukadoors
Danny PDanny P
10:56 10 May 24
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze echt top stukadoors zijn. Hun werk was gewoonweg geweldig, met een resultaat waar je van achterover slaat. Ze hebben alles super netjes en professioneel afgewerkt, en ik ben echt mega blij met hoe het allemaal is geworden!
Aron UtbergAron Utberg
10:38 09 May 24
Nette jongens leveren goed werk stucwerk schilderwerk en timmerwerk alles na het werk schoon achtergelaten en zijn meedenkend 👍
Miguel AdopaiMiguel Adopai
17:52 23 Oct 23
Wij zijn zeer blij met het resultaat. Zeer professioneel.
Tristan SinghTristan Singh
18:46 16 Apr 23
Ik heb onlangs stuc- en schilderwerk laten uitvoeren door Pro Stukadoors Rotterdam en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze de beste stukadoor zijn in Rotterdam. De kwaliteit van het werk was uitstekend en het resultaat was verbluffend. Ze hebben alles netjes en professioneel afgeleverd en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Het team was ook zeer vriendelijk en behulpzaam en communiceerde duidelijk tijdens het hele proces. Ik zou Pro Stukadoors Rotterdam zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitswerk van een betrouwbare en professionele stukadoor in Rotterdam.
Kees MeulmanKees Meulman
19:18 30 Jul 22
Ze hebben voor mijn 260 m2 buitengevel gestukadoord. Dit hebben ze heel goed gedaan, aardige jongens die je kunt vertrouwen.
Simran HandalSimran Handal
20:09 24 Jul 22
Pro Stukadoors Rotterdam is een zeer professioneel en kundig bedrijf dat uitstekend werk heeft geleverd bij ons thuis. Ze hebben voornamelijk een aantal muren gestuukt. In een korte tijd hebben zij veel gedaan door hard door te werken. Een positieve en vriendelijke houding droeg bij aan een plezierig klimaat. Zeer fijn, zeker in een stressvolle tijd tijdens de verhuizing.Naast onze wensen hebben zij nog meer voor ons gedaan aan onverwacht stuukwerk toen we bezig waren met klussen in het huis. Dit geheel op hun eigen initiatief, uiteraard in overleg met ons. Voor hun een kleine moeite, voor ons een groot plezier! Deze inzet word zeer gewaardeerd!Goede afspraken, duidelijke communicatie, goede adviezen en tot slot professioneel vakmanschap hebben geleid tot een mooi eindresultaat. Zeker een aanrader. Bedankt heren!
Tom OorschotTom Oorschot
07:36 14 Jul 22
Pro Stukadoors Rotterdam hebben bij mij thuis de woonkamer, keuken, trappengat en gang gestuukt. Niets dan lof. Werken heel hard door, zijn echt buitengewoon snel, zijn professioneel, werken zeer secuur en dat tegen een goede prijs.Kun je rustig mee in zee gaan!
rebaz abdullahrebaz abdullah
14:50 08 Jun 22
Vandaag zijn de stukadoors van Pro bij mij langs geweest om mijn muren te stukken.Vanaf eerste moment hele goede contact opgebouwd met ze omdat ze zo klantvriendelijk, profesioneel en duidelijk waren.
Dennis De KorteDennis De Korte
08:54 22 Aug 21
*English below*We hebben contact opgenomen met Pro Stukadoors om onze gang op de begane grond, de trap, de gang op de eerste verdieping en onze wasruimte te stucen. Ze reageren heel snel voor een afspraak, op elke vraag die je stelt en alles wat je afspreekt is duidelijk en dat is met hun vriendelijke karakter samen veel waard. Het werk dat ze hebben gedaan is geweldig, zeer goede kwaliteit, ze maken veel rommel tijdens het werk 😉 maar als ze klaar zijn is alles schoon! echt fantastisch!Geweldig werk mannen, we zullen ze zeker weer bellen voor onze volgende klus! Goed gedaan!-------------------We contacted Pro Plasterers to plaster our ground floor hallway, stairs, first floor hallway and our laundry room. They respond very quickly for an appointment, to every question you ask and everything you agree is clear and that is worth a lot with their friendly nature. The work they have done is great, very good quality, they make a lot of mess during the work 😉 but when they are done everything is clean! really fantastic!Great job guys and we will definitely call you again for our next job! Thank you!
js_loader

Gratis Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.